• Info & kontakt

Gustibus Wine & Spirit Academy

Internationella kurser och utbildningar

Gustibus Wine & Spirit Academy är ett privat och branschoberoende utbildningsföretag inom dryckesområdet som tillhandahåller alltifrån internationella utbildningar till kortare kurser och provningar för branschfolk och den vinintresserade. Gustibus är certifierad utbildare av WSETs välrenommerade utbildningar. Det betyder, att om du har gått en WSET-utbildning, är den accepterad som en merit i resten av världen.
Hos Gustibus Wine & Spirit Academy får du alltid lite mer. Vi är en liten organisation och vi drivs av vår kärlek till vin och pedagogiken. Våra grupper är också små och den goda stämningen, närheten och det personliga engagemanget är alltid i främsta rummet.
Vart du än vänder Dig i södra Sverige så möter du våra tidigare elever på restauranger, importföretag och på provningar. Du blir en del av en intresserad, öppen och professionell gemenskap. Våra utbildningar har inte bra ett grundmurat gott rykte i södra Sverige utan även i övrig landet och med WSET-certifiering så öppnar sig världen.
266

sommelierelever...

...har vi utexaminerat sedan starten 2006 och ytterligare hundratals från våra grundkurser och specialutbildningar.
7798

viner...

...och andra dryckerhar uppskattningsvis provats under vår utbildningar.
27472

vinglas...

...har vår diskmaskin fått ta hand om under åren.

Kontakt

 

Gustibus Wine & Spirit Academy

Postadress:
Dammfrivägen 45A.
217 61 Malmö

 

Anders Öhman

VD och Utbildningsledare
E-post: anders@gustibus.se
Telefon 073-338 39 33

Hans Kreisel

Affärsutveckling
E-post: hans@gustibus.se
Telefon 070-295 66 62
 

Hotell för Gustibus elever


Hotellet är idealiskt beläget i Malmös trendigaste och snabbast växande stadsdel Västra Hamnen med gångavstånd från Malmö C och med flera statsbussar är det lätt att hitta och ta sig dit. Gustibus ligger också förstås bara en kort promenad bort. Nu har du möjlighet att utnyttja Gustibus avtalspriser när du besöker oss.
Boka Park Inn Malmö till Gustibus avtalspris 2014 »