Sommelier Advanced – The Wine Hub

Banner 1100 x 500 px

 Gustibus + The Wine Hub

I sexton år har Gustibus utbildat sommelierer och examinerat 30 årskurser. Från och med höstterminen kommer Gustibus att samarbeta med The WIne Hub för att erbjuda sommelierutbildning i Malmö. Föreläsare och lokaler kommer att kännas igen men formatet blir annorlunda.

The WIne Hub är Sveriges nya sommelierutbildning där vi tar utbildningen till en ny nivå! Du lär dig om druvor, vintillverkning, terroir och världens alla vinländer tillsammans med branschens vassaste vinexperter.

Sommelier Advanced är en påbyggnadsutbildning för dig som är sommelier och vill få spetskompetens inom yrket. Under åtta kurstillfällen djupdyker vi inom områden och teman i vinvärlden som vi anser kräver ett större fokus. Här går vi verkligen ner på djupet och vardera kurstillfälle kan liknas vid en renodlad masterclass. Detta är ett helt unik koncept för Sverige där The Wine Hub också kommer att jobba med några av Sveriges kunnigaste vinpersonligheter. I Sommelier Advanced tillkommer även ett nyskrivet kompendium författat av föreläsarna.